Sunday, February 22, 2009

Part2 - Saturday Noon

my next agenda...jumpe Estranged!!!...
sempat shopping baju ari jumaat tu semata-mata nak masuk konsep dorang kahkah..so sabtu petang bersama Estranged..tengok dorang shoot tuk music video - "In No Time"...dgn bertemakan 'all black' fans can join tuk mv tu...aku mmg minat dorang so harruuuus aku support kan hehe..dlm kul 2lebih aku gerak ke CM Annexe sbb dorang start shoot kul 3pm...mmg best ar bukan takat dpt tengok secara live 'the making In No Time' ..u guyz can join sama as long pkai all black...bak kata andy, bole hang out/lepak/minum with the band and be part of the video..mcm gig but it's more personalized ;) ...yup tats true guyz...mmg bole lepak and borak2 with rich, andy, din and hanafi..korang mmg sempoi ar...
dorang shoot sorang2 dulu...aku sampai ms tu tgh shoot part din..and last skali rich...siap ngadu ngan din, geram tak dpt jumpe ms muzik2 and ajl aritu hehe...lepas abis shoot estranged..giliran part fans lak dlm kul 5pm gitu...sume yg hadir bole join dlm mv tu...but make sure all 'black' yer..din and rich beria suh join masuk dlm mv tu...aku segan nak join sbb muka tak fotogenik..nnti rosak lak mv tu kahkah...takde la, sebenarnye aku tak leh lelame kat situ coz ade next agenda (wah byk tul agenda arini..) :P




tgk dorang shoot tu tetiba teringat lak kat my dear...camni lah dia wat keje...tak tentu masa...leh amik masa sampai seharian..nak kene tgk hasil lg camne..sampai puas hati baru leh abis...mmg salute ar kat dorang yg creative nih...aku suke tul bab2 seni dan bende2 yg kreatif ni...

huhu frust tul tak dpt hang out lelame ngan estranged ni....tak abis shooting..tp aku dh kene beredar utk next agenda dh janji nye pasal...so cont. baca part 3 :D

2 comments:

YuMiZa said...

amboiiiiiii kakchikk... syioknye bergambo ngn jantan2 terhangat di pasaran.. ehem..ehem.. jauh di mata, dier kat sini curang yerk.. huhuhuhuhuhu :P

ida said...

hehe mmg best dpt jumpe dorang ;)

ish mane de curang..aku pencinta yg setia..kahkah... :P