Sunday, February 15, 2009

present from him

thanks to my dear...dalam aku kekeliruan, bengang dan kesedihan dia muncul...
walaupun kami jarang dapat berjumpa...tapi setiap kali kehadirannya selalu memberi makna...yup at d rite time and d rite moment ;)
kebetulan dia balik KL and nak bagi belated 'present' untukku (huhu sib baik ingat lg..)..best2..a gift from him (dia kata kat msia bende ni lom masuk lg..btul ker..sape kaki perfume leh bgtau hehe)...so sabtu 14 Feb kitorang jumpe...gi makan dulu...tgk movie (ingat nak maraton tp tak jd huhu)..jalan2 carik brg utk rumah dia kat ikea...pastu tolong aku lak carik brg tuk kete...penat jalan2 kitorang gi minum sat sambil godeh brg yg dibeli td kahkah.. (nape ar aku tak berani snap pic masa ni..cute sey..)..disebbkan malam minggu..org pun ramai.. kedai lak tutup lewat sampai tak perasan dh midnite huhu...sebelum balik soalan cepumas kuar...harus kene bebel dgn dia (huh again..errk..) of coz ler bout my thesis..huhu sorry dear..insyaAllah akan siapkan hehe ;)


Alhamdulillah masih ada teman yg sudi bersama aku...Ya Allah aku merasa kasihmu...
aku sedar diri ini siapa..aku tau aku tak se'havoc' cam org tu..tak seceria cam org tu..tak se'happy' cam org tu, tak se'glamour' cam org tu..tak kepala gila2 cam org tu dan tak se'fun' org tu...
aku adalah aku...terimalah aku seadanya...terima segala cacat celaku ini..
aku tidak bole memaksa org utk menyukaiku.. menyenangiku.. menyayangiku.. sentiasa mendampingi ku...
yg pasti aku akan sudi menemani dan bersama sesiapa yg sudi menerima dan bersamaku (sekiranya masa mengizinkan..).

..27hb nnti my dear ni de award ceremony..dapat 6 pencalonan..2 dlm 'creative categories' tu dia yg akan naik amik award..wah tak sabar nak tgk sey..hopefully dpt tgk via online..
aku doakan semoga dia berjaya rangkul 'award' nanti...walaupun aku tak dapat bersamanya pd masa itu..ish rasa cam nak ikut jer dia..cewah mentang2 ar dh de passport kan..tp tang kene mintak cuti tu lak payah hmm...nak nyer de dua staff cuti bersalin (congrate Sue and apek dapat baby boy mlm tadi..)..and pastu dah de janji lak ngan geng lain so tak dpt ler gi huhu...
apepun aku mmg sentiasa mendoakan kejayaannya..semoga dia memperoleh kemenangan dan penghargaan setelah sepuluh tahun berpenat lelah...
bile tanye speech dah sediakan ker..dia kata naik nnti bantai je la...aku cakap kat dia senang jer, ucap thanks pd yg involve and my name..kahkah :P
tanye psl baju lak, dia kata nak pkai all black jer and tie..so as return aku suh ar dia pilih 'tie clip' as present for him lak..utk dipakai pd malam anugerah tu nnti hehe :)
dia siap cakap klau menang nnti nak bawak balik KL award tu bg aku tgk..haruuuss dear hehe :D

3 comments:

YuMiZa said...

oooo.. kakchik.. i got it..mcm tau jer sape tuh??? hehehe :D

ida said...

sape lg klau bukan my dear bestfren tu..tempat mengadu...member kamceng la katakan hehe ;)
wah ayu dh start blogging yer hehe..

YuMiZa said...

member kamceng? iye ke tuh, so yg sorang lg tu nk dilabelkan s whut??

kah..kah..kah.. mcm kelakar jer kan ayu dh start blogging.. mcm poyoZ je ayu nih.. wah statement! :P papapon ayu dh jatuh chenta ngn dunia blog.. huhuhu