Wednesday, April 22, 2009

Dan Sebenarnya...

dan sebenarnya..lagu dan lirik yg bermain difikiran ku kini..

dgn nekad aku membuat sesuatu di luar dugaanku sendiri..aku dlm debaran menunggu jawapan..jawapan yg pasti mengubah segala-galanya..entah kenapa baru kini tergerak, setelah sekian lama aku mengendahkannya..hmm itupun setelah menonton the 'Passengers' lakonan Anne Hathaway weekend baru2 ni..life is too short so live it!
..adakah aku akan seperti 'Claire' huhu.. :'(

apa yg pasti aku still single, solo and available yer (no more 'question mark' huhu..) :P
bak kata zam itu hanyalah bayang2..maybe yes, maybe no.. nway lets move on!..Chaiyo! :D


Dan Sebenarnya - Yuna

Oh Bulan..
Enggan melayan diriku lagi
Pabila airmata membasahi pipi
Dan lagu-lagu di radio seolah olah memerli aku
Pabila kau bersama yang lain

Adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarnya ku mengharapkan di sebalik senyumanmu itu
Kau juga menyintai aku

Ku enggan berpura pura ku bahagia
Ku enggan melihat kau bersama si dia
Oh ku akui cemburu
Mula menular dalam diri
Pabila kau bersama yang lain

Adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarya ku mengharapkan
Di sebalik senyuman mu itu
Kau juga merindui aku

Pabila kau merenung matanya
Ku rebah jatuh ke bumi
Di saat kau benar-benar mahu pergi
Seperti ku bernafas dalam air

Adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih.. bersemadi untukmu
Dan sebenarya ku mengharapkan
Di sebalik senyuman mu itu
Kau juga merindui aku

Oh...

Dan Sebenarnya ..
Dan Sebenarnya ..
Aku rindu ..

Dan Sebenarnya ..
Dan Sebenarnya ..
Aku tak mampu .. tanpamu..





..huhu tats what i feel rite now 's.h.y.s'..

2 comments:

CikLola said...

yaya pn ske lagu neh..hek4...byk makna yg tsirat.huk3

ida said...

tu ar kan...
melody dia pun best..
ske and selambe jer Yuna nyanyi..