Monday, January 19, 2009

AJL 23 Superb!

salam guyz..ingat tak citer dpt tiket and pic sampul TV3 before tis..yup aku gi tgk Anugerah Juara Lagu ke 23 di Bukit Jalil pd Ahad 18 Jan 2009.


AJL 23 best ever juara lagu so far yg pernah aku gi tengok...extraordinary show and enjoy abis, esp bagi yg tengok secara live...lagu2 sume best...persembahan sume mantap..artis pd mlm tu sume sama rata dr segi populariti, org kata takde diva or overshadow sesape..and thanks to Ramli MS and his orchestra too..mmg suke tul dgn music arrangement beliau mlm tu..dari opening sampai closing memang superb!



Aku gi dgn geng rkv, apelagi memang gamat ar suasana mlm tu...tempat duduk memang puas hati utk MyTV3 (jdlah ahli mytv3 mcm aku..hehe)...thanks to TV3 ;) ..kat sana jumpe pika, syam, fendi & min (err tul ke nama dorang ni ekeke...)..sama aras tp berjauhan tempat duduk huhu..

lepas abis show kitorang gi makan kat kg baru...lepak tak hengat sampai kul 2am baru balik...dah lama tak hangout mmg havoc ler jdnyer..naknye ada 'anak ikan' (ops sebtulnyer dorang ni sume gemar bela ikan ye..nk balik tu sempat beli ikan laga lg..hehe) ..mmg best and enjoy tul malam tu, lenkali leh lepak lg kan hehe :D


5 comments:

Yan said...

takde gamba lagi ke k ida? baru nak cilok letak kat blog.. kekeke..

nooradnizawati said...

amik jek gambar anak2 ikan... oppss... kengkawan.. k ida tu letak kt blog kau... keh3

ida said...

yan - hehe dah letak skit...more pic spt biase ler kat multiply ye ;)

atier - bahaya woo letak situ muahaha..huhu tahun ni bertambah anak2 ikan aku..eh silap kengkawan aku ekeke :P

pikamerah said...

amboi, ramai gemar anak ikan eh. ni abang ikan xmo ke hahah.
neway, memang kecoh kalo ngan 'korang' semua.

ida said...

pika ramai nak berkenalan dgn awak hehe...bukan takat rkv..geng ofis pun nak kenal ekeke...
kitorang mmg havoc :D