Monday, May 25, 2009

shopping..kenduri

huhu tak sedar baru baik dr sakit...minggu ni dah start berjalan sakan, shopping with my sis, my bro and cousin...ye ar wedding my cousin semakin hampir...barang tak beli lagi...nnti nak kene packing lg, aduss...baru portion beli door gift utk budak2 and bunga telur...lom lain2 barang lg...nnti kenduri sendiri camne ar gamaknyer (err ada ker :P)...dasat gak tgk my auntie nye preparation, from December lg..ye ar anak sulung, first time wat kenduri kahwin...sbb tu kitorang offer sponsor bantu apa yg mampu...so sabtu seharian shopping carik barang2...sib baik bawak dua kete...klau tak, tak muat lor...dgn shopping brg keperluan umah lg...wah shopping sakan macam dah gaji lak kan..yg bestnyer kali ni shopping dapat tiket wayang GSC free valid till June 09..best2 :D

ari ahad gi kenduri umah pika...disebabkan nnti wedding anak buah dia pd 7hb tak dapat datang (same day with my cousin wedding..)..tu yg cuba mem'free'kan diri...ye ar sbelum ni asyik x dpt join jer sbb clash ngan event lain...memula set nak datang dengan wan dan ieca...sekali ieca kata tak dpt join...wan lak lambat coz dari Melaka...sampai kat shell msg syam...sekali terserempak dgn ayu...join ar skali gi...makan2..amik gambar..tak lama tu mizan sampai ngan husband...pastu wan lak sampai...disebabkan dpt call dr my cousin nak dtg umah so takleh ar lepak lama..sebelum balik sempat beli pulut panggang yg anak buah pika jual...ingat 6 pcs dah cukup..sekali balik umah tak cukup daa...sedap tul..mmg dah lama carik pulut panggang camtu..siap berebut ngan my cousin..huhu dear lenkali balik umah mak nak order ar hehe.. :P

owh sebelum terlupa ari jumaat aritu aku sempat mengorder tiket Msia vs MU...yeah! alhamdulillah...bukan takat dapat tiket...dapat pass training lagi..wah tak sabar ni...tp event lambat lg..17/7 training, 18/7 perlawanan huhu...





ps: terharu bile dipeluk cium 'mak'...rasa sebak lak..sib baik leh cover (umah org daa..)...bukan per dah lama tak merasa pelukan ibu..rasa rindu lak..

5 comments:

edzlin007 said...

wah best gile. go MU

ida said...

hehe mmg best..lanyard pun cantik ;)

edzlin minat MU gak..tak gi tgk ker nnti..

edzlin007 said...

bolehla, bila ada masa, tgk jg team Man U. dulu drg dtg, dpt tgk, kali ni tak dapat sbb time tu study. enjoy urself kakchik. kim salam kat ryan giggs. haha

Pyan said...

alamakkk...u remind me of their tour to Malaysia....belum beli tiket lagi..
need to get one!! Cepatttt!! arrghh

ida said...

pe lagi pyan, gi beli cepat!!!
bole join tgk sesame hehe :D