Tuesday, May 26, 2009

rkv edisi mencari cinta...

plan dari sabtu aritu, alhamdulillah malam td geng rkv dapat berkumpul semula..hanya yiang tak dapat join sbb ade class..
dengan jalan yg jem..sempat lg aku malayan perasaan..entah kenapa tetiba emo skit malam tu..laluan yg mengimbau kenangan...lebih2 lg bile tgk Great Eastern Mall..adoii nape lak ni...ditambah lak dgn lagu yg berkumandang.. "Pergi"-Aizat.. begitu mengusik jiwa..tetiba airmata berjujuran..ah sudah..nak happy2 jadi sayu lak..cool yer..
lamunanku terhenti dengan panggilan dari felicia..tanye aku kat mane..aku cakap on d way..bile cakap dah lalu ofis..felicia pun keluar same..janji memula nak kumpul kat izzi tapi disebabkan dah tutup terpaksa ar tukar tempat lain..memula aku ngan felicia lepak kat A&W..sekali nogy suh tukar ke Kenny's so dengan muka selamba terpaksa ar kitorang keluar...sib baik lom makan lagi huhu...tgh dok share story mory..nurul pun sampai join skali..sempat hug aku..huhu thanks ar korang...tak lama tu nogy and hana pun sampai...and then kelibat ayu baru ar kelihatan (sempat shopping brg dapur rupenye yer..).
bile sume dah ada, baru ar kitorang mula order..dah jumpe tu apalagi lepas satu citer, ke satu citer..dari kes eksiden hana..nogy bertukar keje..sampai ar plan nak gi picnic weekend ni..aku tak sure lagi depends family, klau family gi kenduri kene ar gi...klau dorang tak nak gi...aku leh ar join rkv ber picnic :) ..makan tak abis sib baik ar nurul, hana and ayu tolong abiskan hehe..dok sibuk bercerita sampai tempat nak tutup baru ar kitorang beredar..itupun sempat lg buat next plan, tgk movie citer Syurga Cinta (aku mmg nak tengok sejak tgk d making lg..) ..so kitorg plan nak gi tgk rabu ni gara2 dek pujukan felicia and hana ler...yg kelakar nyer hana yg tak suka layan love story melayu leh beria suggest suh tgk..wah tak sabar lak nak tgk..aku bukan per, tertarik dengan kata2 dalam movie tu...mau nyer nnti aku bole meleleh airmata...kene dok jauh2 ni..malu sey haha..payah tul klau jenis mudah tersentuh...naknyer soal hati, mmg lemah.. :P
..nway doakan rkv berjaya mencari cinta memasing hehe.. ;)

arini sib baik takde meeting...lunch pun aku tak keluar...just lelapkan mata kat tempat duduk..lantak ler bos nak cakap apa...letih fizikal dan emosi..hmmm...
sempat aku menjengok blog2 lain...wah macam2 story aku ketinggalan..lately mmg bz sangat sbb de project nak handover sebelum raya ni..so sume kene settle ASAP..yg meletihkan bile rakan seperjuangan semakin berkurangan huhu...bole ker aku handle ni..insyaAllah..
buat pika semoga berjaya dengan temuduga kenaikan pangkat tu..buat wan tahniah ler dapat khidmat cemerlang 2008..sama lak dengan angah yg terima anugerah khidmat cemerlang pagi ni kat dewan bahasa dan pustaka..buat z wlapun result calon menunggu ok ar tu dari reject hehe..apepun sentiasa doakan yang terbaik utk kalian semua..muahs :)


PERGI - AIZAT (OST Talentime)

Sayu terpisah
hikayat indah kini hanya tinggal sejarah
berhembus angin rindu
begitu nyamannya terhidu wangian kasihmu
hujan lebat mencurah kini
bagaikan tiada henti
kaulah laguku kau irama terindah
tak lagi kudengari
kau pergi.. pergi..
sepi tanpa kata
terdiam dan kaku tak daya kau ku lupa
apa pun kata mereka
biarkan kenangan berbunga di ranting usia..



ps: isk..biarkan kenangan berbunga di ranting usia..my dear bf (bestfren) ku harap kau bahagia..

2 comments:

atty's said...

suka lagu aizat tuh..

ida said...

tu ar atty..bestkan..sayu gitu..