Wednesday, March 18, 2009

my lunch time..

lately my lunch time byk dihabiskan dengan melayan 'Boys Before Flowers' hehe...
so layan jer la yer..pic dr drama BBF :P






pasal lunch lagi....
semalam kuar lunch with my dear sis yg dtg mengejut kat ofis huhu...my sis nak carik baju...so aku tunjukkan ar tempat shopping baju2 esp baju kurung dsb...klau area sini nak tempah pun byk gak...tinggal pilih jer...jam dah kul 2pm, my sis sambung lg shopping aku bergegas balik ofis...klau ikut ati mau ada baju kurung yg aku nak rembat tp nnti2 ar huhu...

today 18/3..kuar lunch with my dear bro wan...sbb dah buat appointment so kene ar jumpe hehe...and i tot why not leh celebrate skali dia nyer birthday yg tak jd smlm 17/3 (err celebrate ker, takde ar hihi..)...tp dia lak yg belanjer huhu....thanks bro :)
sorry ler tunggu lama...btw hope u like it (aku mmg fail bab2 hadiah ni..esp tuk guy mmg ler tak reti..) ..walau tak mahal, ingatan tu yg penting rite hehe..with best wishes..hope ur wish will come true ;)

petang tu received call from angah..angah and adik gi layan movie..so aku ckp ar nak join dorang lepas office hour...mlm tu kitorang shopping kat midval...shopping lagi! huhu mcm ler byk duit kan :P

2 comments:

AHMADSUFI6177 said...

cito apa nie??? best x?? romantik x??

ida said...

drama Boys Before Flowers tu tgh hot kat Korea skrg ni..
love story..sume de funny, romantic, sad...yg pasti sume pelakon cute! hehe..