Tuesday, March 24, 2009

happy news to share..

just like to share my happy news with you all... even though MU kalah 2 minggu berturut2 hampeh tul huhu..yg penyokong liverpool lak siap belanje mkn burger, dah org belikan aku makan je lar :P..

first of all nak wish my dear 'Adik' selamat pengantin baru, semoga berbahagia disamping isteri tercinta..buat kat tempat Adik pada 21/3/09 aritu (jemputan tru website dasat tul..) happy for him but de sedih skit coz lepas ni dah takleh nak hang out berdua huhu.. jasamu Adik tak ternilai dan akan ku kenang bro.. sorry sgt tak dapat hadir (bak kata sam Kedah tu dekatlah sgt kan..) takper nnti kite set jumpe reramai kat kl ek :)

second, congratulation to my dear fren Yan and Apis.. bakal dapat anak ke-4.. korang ni cam berjangkit lak lepas sorang..sorang (klau masih kat osb ar hehe..), pastu Fast and Furious 4 tul, mane taknyer antara geng osb paling awal dpt yg ke-4 ni ekeke..dah rezeki nak wat camne kan, hopefully dpt girl kali ni hehe.. buat Yan, happy birthday today..wah double happy tahun ni, bestnyer.. and to jue welcome back bekerja esok hehe :D

sebut psl filem ni..tak sabar rasanye nak tunggu 2 April 09..coz filem Fast and Furious 4 akan ditayangkan di pawagam..lagi satu filem keluaran KRU, filem animasi Disco Worms pd 9 April...tu baru plan tuk April..utk May pun dah de huhu.. ;)

last but not least..today 24/3 bermulanya Perhimpunan Agung UMNO yg ke 59... di mana peralihan kuasa akan berlaku.. undian akan dibuat bg memilih calon2 baru yg berkelayakan.. huhu betul2 layak ker? mari kite tgk sape yg kene.. :P ..my dad sudah pastinya akan berkunjung ke PWTC..and pe kene mengene ngan happy aku?..aku happy coz shopping time! haha.. :P

and rite now happy sangat coz tak sabar nak tunggu next week..kan wawa kan..hehe setelah wat keje giler selama sebulan, lepas ni bole ar rehat skit..err ye ker.. :P
J luv J.. siapekah J? huhu...till next week ya! ;)

2 comments:

Wawa said...

tulah~~~dapatlah akhirnya rehat after bersenggang mata setiap malam isnin & selasa...

tidooooooooo~~~i'm coming! :p

ida said...

hehe..wawa dear..
bak kata p.ramlee, dah kene penyakit angau..
gituler, tido tak lena..makan tak lalu..haha..