Saturday, March 28, 2009

EARTH HOUR

today 28/3/2009 celebrate Earth Hour..tunjuk support psl global warming by switch off sume lampu for 1 hour, from 8.30pm till 9.30pm...

ieca, wan, nizam and me celebrate at Sunway Pyramid..ieca siap bawak lilin bagai, bersemangat betul minah ni..best and meriah tul..dapat free gift lg..kitorang dapat key chain and gelang glow in d dark (ntah pe name sebenar bende tu tak tau lak huhu..) ..ieca nak beli t-shirt earth hour yg dorang sume pakai tak jumpe lak, sian dia..kat sana de disediakan board utk sume yg hadir tandatangan..so sume pakat sign kat board Earth Hour tu tanda support..kat situ de persembahan akustik..yg kelakar nyer dlm bergelap selama 60 minit tu tak abis2 amik gambar sampai tak terasa dah 1 jam masa berlalu..bila lampu dah nyala semula kitorang pun gerak carik tempat makan..


kitorang gi lepak kat 'Aminah & Wan' selepas penat 'rush hour'..haha..actually A&W and Earth Hour (kene masuk kamus salah ckp ni hehe..) ..yup mmg best sekali sekala dpt buat aktiviti camni..bak kata nizam geng cool planet hehe..yeah! u rite bro.. ;)

3 comments:

nizam_5282 said...

Cepatnya upload... Tak dan nak mandi lagi ni....

Alaz's Alang said...

heheh Happy earth hour....adoiiii A&W tu maknanya Aminah & Wan laaa plak wakakakakak kelakau tullll cehh :P

ida said...

hehe.nizam..kebetulan adik tgh on pc upload la terus.. :D

yup happy sgt...huhu tak sangka selama ni A&W nama hang wan muahaha.. ;)