Thursday, October 16, 2008

jamuan raya

Arini level aku buat jamuan raya or 'open level'...meriah tul dgn makanan yg pelbagai..
ada satay, nasi ayam, bihun, nasi impit, rendang ayam & daging, kuih muih, buah-buahan etc. Thanks to account department yg begitu rajin organize jamuan ni (osb bantu skit2..anti sosial tul hehe)..dorang siap hias office dgn pelita bagai ;)
huh sangat ler kenyang...sampai ke petang atas meja aku masih ada makanan hehe..

Esok (Friday) my sis nak buat jamuan raya kat umah lak..jamu student form 6 yg dia ajar...semalam shopping, macam2 gak aku tengok..ada spegheti, bihun sampai ke kuali besar (yg ada kat umah kecil je, besar2 sume kat kg..) huh tak tau la dia nak jamu pe sok petang coz aku keje...klau de rezeki dpt la aku rasa (itupun klau balik cepat..)

Saturday gathering geng kete lak..area shah alam ada..geng perak chapter pun ajak datang ke open raya dorang..thanks wahida for d invitation...tak tau le dapat gi ke tak...klau rajin sampai la kot :)

Sunday akan beraya dgn geng rkv lak...tak sabar nak jumpe dorang almaklum la last beraya di ofis oren..mm nak pakai baju ape ek...adus penin & berdebar pun ada, mcm nak jumpe sape lak ni haha..pd ari yg sama, najah (ex osb) pun ajak gi open house dia huhu sempat ke..klau tak sempat dtg, jgn mare ye...

Okla nnti update lagi k..



2 comments:

faeizah said...

wahhh penuh agenda ek.. mkn jelah nmpknya hehhe

nida said...

aah schedule full sampai 4 Nov ;)