Sunday, December 14, 2008

StarMovie..

Hari sabtu 13/12...siang tu aku abiskan masa dengan menyiapkan business plan 2009..abis je terus send ke bos utk check.....

Malam tu aku ajak along and my bro gi sunway pyramid..saje kuar jalan2 mlm minggu...itupun sbb farid de bgtau psl StarMovie-Astro-Era buat promosi Trilogi Pirates..tayangan perdana asia POC...ramai tul orang..manetaknye ada persembahan artis - siti nurhaliza, saida, saerah, adam, badboyz, mila, hujan and bunkface (nak tgk dua group ni tp tak larat seh, berderet seminggu kuar malam..)..disebabkan penat sgt aku tak tunggu sampai abis...tp sebelum balik sempat lg lepak kat McD hehe pekene sundae choc..


4 comments:

fiza said...

ai kakchik... it's me fiza8373, bestnyer jalan2... huhuhu... happy belated besday ya...

ida said...

hi fiza
aah best jenjalan dgn family & frenz..
thanks ;)

Jane said...

Very nice blog.
Beautiful pictures.
I like your blog.

Please visit:

http://bali-worldresorts.blogspot.com

Keep blogging.
Happy holidays.

ida said...

thanks Jane :)