Monday, October 26, 2009

Lee Min Ho in Malaysia

yup tats true..my dear Lee Min Ho aka Jun Pyo (BBF) in Kuala Lumpur for autograph session and product launching - Etude House on 25 Oct 2009.. I'm so happy and very excited..finally meet him in person..thanks to wawa and k-popped information..sape sangka dia nak datang Malaysia..ye ar artis korea memang susah sikit nak bawak datang sini sbb mahal..kira my wishes did come true..aritu JiHoo, yg ni JunPyo lak..harap2 lagi 2 F4 members akan datang jugak sini nanti..mestilah bf dtg lawat gf kan hehe :P ..I feel blessed..thank you God :)



6 comments:

edzlin007 said...

fuhhh clear nya gambar. kwn saya pegi dpt rakam dr jauh je...

ida said...

tu ar..
alhamdulillah ok, walaupun guna digital camera model lama huhu..

Charymien said...

clear nye picture u.. pics i semua kena block dengan orang.. :(
oh yeah btw dia hensem gila kan ;D

*just dropping by kejup ;D

Charymien said...

ouhh btw u dapat tak signature dia?

ida said...

minho memang ensem hehe :D
signature tak dpt, even my fren yg dtg dr pkul 12 pun tak dpt..
sekejap sgt dorg buat sesi tu pdhal dia bukannyer ade event lain lepas tu..
its ok la..dgr kat spore terus kene cancel sbb havoc, fans tak terkawal..

Peri PiA said...

jika ku tahu...uhuk2..cemburu

salam ziarah,salam kenal

jpmt dtg blog :)