Monday, September 28, 2009

Cerita di Aidilfitri

Selamat Menyambut Aidilfitri pada semua..semoga semua ceria dan bahagia hendaknya..

So apa citer korang di hari raya..tentu ada mcm2 story kan..normal ar klau ada suka dan duka tu..hopefully sume bole berbaik2.. ;)

Tahun ni seperti biasa beraya di kampung..selepas solat Aidilfitri..buat doa selamat dan makan2 kat umah mak long..lepas tu baru ler sesi ziarah menziarahi esp saudara yg tua2..gi ziarah kubur mak..beraya dari pagi sampai ke malam..merayau dari banting, pulau indah dan akhir skali ke klang sebelum pulang semula ke KL..



dlm kemeriahan tu terima berita my sista dr Kelantan balik KL, so kitorg hari Khamis dah balik KL sbb nak jengok my sista yg buat rawatan kat Gleneagles Medical Centre..kene masuk wad, sib baik kene tahan 2 hari jer..dapat ler MC, so dpt la cuti seminggu lagi dia..bile kat KL, dpt berita makcik (adik abah) yg kat Segamat pun kene tahan kat wad gak..huhu macam2 hal lak raya kali ni..
pagi Jumaat kemas2 rumah..mlm tu jumpe someone + shopping brg dapur..hari sabtu pagi gi Gleneagles, lepas tu gi rumah nurul (bertunang+raya..) tahniah! semoga kekal hendaknyer..petang tu kuar shopping ngan family, saje kuar jenjalan sbb sume adik beradik ada kat KL..



hari ahad saudara mara belah abah datang ke rumah..+ member2 (nizam, ieca, isha&rezza and wan) kitorang kumpul dulu kat umah + lunch sebelum gerak gi open house..best gak carpool & konvoi gi beraya reramai ni hehe.. :D




selain dpt duit raya, raya tahun ni dpt present huhu (dari org yg berlainan..) thanks sudi bagi...







Isnin dah mula bekerja..huhu penat tak ilang lg...


ps: aku semakin confuse.. :P

2 comments:

edzlin007 said...

selamat hari raya. wah..bertuah, hari raya dapat hadiah lg

ida said...

salam lebaran edzlin..
..tu hadiah sbb nak amik ati, mane taknyer asyik buat org geram jer haha.. :P


ps: forgive but not forget huhu..