Wednesday, June 30, 2010

Team Building - Eagle Ranch

Saturday 26 June 2010
kene attend Team Building..is compulsory to all staff....
so 8am depart from HQ..by bus..with other 4 department/division...
arrived at Eagle Ranch Resort, Port Dickson around 11am..briefing and distribute bilik...
after lunch baru start activity...
mula2 of coz ler kene suai kenal between our group of companies..
setup group...my group - the Mohicans..12 org dlm setiap group...
buat aktiviti indoor pastu outdoor..
my group The Mohicans kene buat Cargo Net...
huhu sgt tinggi yer...dah ler aku gayat...cuba panjat gak tp bile sampai atas terus menggigil..nak pegang net pun dah tak kuat...apelagi tak dpt ler paut ke seberang...
nak tak nak terpaksa jatuhkan diri utk turun...
pengalaman yg mmg takkan dpt dilupakan (jgnler suruh buat lg..mmg taaak...)

after that kene bina rakit and mendayung ke laut and balik ke pantai...
memula takut gak sbb tak pandai berenang tp dpt buat sampai abis walaupun group sampai last huhu...
malam lak ada task/game...and discussion...


Sunday 27 June 2010
pagi tu hujan so bayangkan ler tempat berair dan lecak...
kene lak buat obstacle pagi tu...ada 20 halangan...gigih buat sampai tapak kasut tercabut...
Alhamdulillah dpt buat semua sampai abis and yg bestnyer kali ni group kitorang 1st abis dulu...thanks to APU division yg byk membantu...

pastu bersiap utk check out...
lunch dulu..ada lg activity indoor...sampai petang...
last skali ada penyampaian sijil & hadiah and sesi bergambar...
pukul 5.30pm bertolak balik ke KL

best tempat ni...elok utk family day or yg suka buat aktiviti lasak...

No comments: