Sunday, March 21, 2010

SuperShow2 live in KL



SUPER SHOW2 - SUPER JUNIOR

Awesome!..really had a great time at SuJu concert..
March 20, 2010 at Stadium Putra Bukit Jalil, Super Show2 by Super Junior (SUJU)..dpt last min ticket from my dear friend...thank u so much dear..
sebelum ari konsert meet my dear dongseng Fizzy yg baru balik dari Korea...yippie..dapat cd and gift.. khamsamnida..:D

and kitorang telah berkejaran ke KLIA utk sambut SuJu but unfortunately salah tempat menunggu..sib baik malam tu dpt sneak preview SuJu rehearsal kat stadium..haha..mmg keje giler nih..bile dah tgk rehearsal tu mula ar tergedik nak tgk concert kan huhu..
Thank God pagi ari konsert tu dapat call from my dongseng said ada free ticket, ape lagi melompat ler tp still tak percaya..and sampai la petang tu and kitorang dpt and tgk ticket tu baru percaya..rasa nak menjerit pun ader..ticket worth RM400+ ..WOW!! I'm speechless, mmg tak sangka dapat tengok SuJu free and seat bawah lak tu..Alhamdulillah rezeki..thanks again..You Know Who You Are..;)








yup..saranghae dongseng..really make my day..I'm so happy and blessed :)

2 comments:

edzlin007 said...

waaahhh dekat gilee

ida said...

yup mmg dekat..bole salam ngan dorg..